Door Corona problemen met je bedrijf? Maak een webshop!

Sinds het Coronavirus is de manier van werken en de interactie met klanten – op extreme snelheid – van analoog naar volledig digitaal gegaan. Doordat Aytemir.com al sinds de oprichting remote werkt, kunnen we al onze klanten probleemloos helpen en de beste service van hoge kwaliteit leveren en hebben we dus geen enkele hinder ondervonden van COVID-19. Deze (aard)verschuiving heeft echter voor veel problemen gezorgd in de zakelijke wereld en diens industrie. Daardoor is het nu nog belangrijker geworden om flexibel en snel te kunnen handelen zodat op de behoeften van de klant ingespeeld kan worden.

Website en webshop met iDeal integratie
Website en webshop met onder andere iDeal en creditcard integratie

In deze periode is daardoor de vraag naar een website of webshop waarin online spullen gekocht kunnen worden, enorm gestegen. Gelukkig hebben wij tonnen ervaring in het bouwen van webshops met iDeal integratie voor bedrijven die naast fysieke verkoop, ook digitaal willen verkopen: precies wat jouw bedrijf nodig heeft tijdens deze pandemie.

Dus, heb jij een website of webshop nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen met Aytemir.com! Wij bouwen allerlei webconcepten op maat en zorgen ervoor dat in al je behoeften worden voorzien doordat we ook aan websitebeheer doen, waardoor je je alleen hoeft te concentreren op het verkopen van je producten! Niet onbelangrijk: standaard doen we aan optimalisatie voor zoekmachines waardoor je website automatisch hoog komt te staan op Google!

Wacht niet en neem nu contact op met onze experts voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat!