Portfolio

EEN EXCLUSIEVE SELECTIE

Topiqq

Topiqq is een Nederlandse website waarop gebruikers via de website of de mobiele app hun ervaringen, meningen en feiten kunnen delen met andere gebruikers.

topiqq screenshot Aytemir.com
Besiktask.info

BEşIKTAşK

Beşiktaş is de oudste en een van de ‘Grote Drie’ voetbalclubs uit Turkije met een geweldige geschiedenis Dat moest natuurlijk worden gevierd met een website vol statistieken die de historie van deze populaire club het best weergeeft.

QC Testmanagement

Quality control Testmanagement

Voor Quality Control Testmanagement hebben wij de gehele huisstijl inclusief logo en zakelijke platform gebouwd waarin (scrum) testers verbonden kunnen worden met scrum teams. 

& Nog meer (RE)CREATIEVE EN AMBITIEUZE WEBCONCEPTEN

Wij zijn gek op leuke projecten waarin we onze creativiteit mogen tonen. We hebben dan ook een boel (re)creatieve en ambitieuze webconcepten ontwikkeld voor de mainstream – en nichemarkt en daar zijn we enorm trots op.

AytemirCom_Portfolio
Altijd gestructureerd op een creatieve manier

onze workflow

Onze experts zijn van alle markten thuis. Wij zijn gespecialiseerd in webdevelopment, web design, UI/UX research, huisstijlontwikkeling (inclusief logo) en SEO. Wij nemen je bij de hand en bieden ook na de levering, support van hoge kwaliteit.

WEB & APP DEVELOPMENT 100%
WEB & APP DESIGN 100%
SEO 100%
Meer zien of weten?

STUUR ONS EEN BERICHT!