Diensten

Diensten

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen met uw webshop, website of app? Lees hieronder over onze diensten en services.

Websites, webshops & Apps

Wij bouwen makkelijk te beheren webshops met iDeal & creditcard integratie, maar ook andere websites en apps voor uw bedrijf en/of merk. Heeft u hulp nodig bij het maken van een website of een app en wilt u deze in de App Stores krijgen? Wij helpen graag!

Zo bouwen wij o.a. websites en apps voor restaurants met reserveermodules en helpen we met het maken van professionele foto’s van het eten en alle andere producten. De mobiele apps die wij bouwen kunnen we ook integreren met uw WordPress website.

Naast het bouwen van de websites helpen wij ook met de SEO, dat wil zeggen: het beter vindbaar maken van uw website op zoekmachines zoals Google en Bing.

freelancer-15

Professionele foto's

Op zoek naar een productfotograaf om uw producten een professionele touch te geven? Of heeft u een restaurant of een ander soort bedrijf en wilt u professionele foto’s van uw bedrijf, services of diensten?

Neem dan gauw contact op met ons en wij zorgen dat u in contact komt met onze professionele foto experts.

Aytemir.com websites

Social Media advies & SEO

Moeite met het viral laten gaan van uw producten en of diensten? Wij hebben professionele influencers met duizenden volgers op platforms zoals TikTok en Instagram. Zij helpen uw bedrijf te promoten op social media en viral te gaan.

Tevens maken wij door middel van technische SEO en SEO optimalisatie uw websites en apps beter vindbaar in zoekmachines zoals Google!

Wij bouwen websites op maat en daarbij hoort dus ook een offerte op maat. Uiteraard zijn vaste pakketten en prijzen mogelijk, maar doordat dit de vrijheid limiteert prefereren we dat niet. 

We bouwen websites en webshops voor elk budget, dus neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte als je benieuwd bent naar wat het gaat kosten!

Om een effectieve website te bouwen, zijn verschillende essentiële elementen vereist. Hierbij moet je denken aan hoogwaardige content die je bezoekers aanspreekt, visueel aantrekkelijke afbeeldingen en natuurlijk je unieke merkidentiteit. Bij al deze aspecten bieden we de flexibiliteit om ze aan te leveren of om ze door ons te laten ontwikkelen, zodat je website optimaal presteert.

Aytemir.com maakt websites voor verschillende soorten bedrijven. Van grote ondernemingen tot zelfstandige professionals of eenmanszaken met e-commerce benodigdheden. Onze focus ligt op het bouwen van doordachte en visueel aantrekkelijke websites, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van bestaande CMS systemen zoals WordPress en Drupal. Deze aanpak garandeert duurzaamheid en draagt bij aan het succesvol realiseren van jouw marketingdoelen.

Onze focus ligt op projecten waarin persoonlijk contact en op maat gemaakt design een cruciale rol spelen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor indrukwekkende websites met een onderscheidend ontwerp, dynamische animaties en een sterke nadruk op conversieoptimalisatie. We hebben tevens ruime ervaring in het ontwikkelen van zakelijke websites voor professionele dienstverleners die streven naar een betrouwbare en deskundige uitstraling. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we meer te weten kunnen komen over jouw specifieke uitdagingen!

Jazeker! Wij bouwen ook apps, inclusief integratie met bijvoorbeeld WordPress. Vraag een vrijblijvende offerte voor meer info!

Benieuwd naar wat we nog meer kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte en maatwerk eisen en wensen!